Weetjes

MARCO MARCATO FANCLUB

Lokaal : Cafe "De Smisse", Luingnestaat 2, 8511 Aalbeke (056/414306)

Weetjes over Marco zijn wedstrijden en team prestaties 2017

21/04/2017. Marco nam na de Amstel Gold Race welverdiende rust. Na goede prestatie's in belang en hulp aan Ulissi en Rui Costa van het UAE Emirates team zal hij enkele dagen uit strijd zijn, en straks deelnemen aan de Ronde van Italië.

 

20/02/2017. Marco's team heeft een nieuwe hoofdsponsor waardoor de naam van het team gewijzigd is... De nieuwe naam van de ploeg is UAE Team Emirates...

Marco his team has a new headsponsor... They change the name of the team... The new name is UAE Team Emirates...

 

06/02/2017. Diego Ulissi heeft de GP Costa degli Etruschi op zijn naam geschreven. De renner van UAE Abu Dhabi ging er in de slotfase alleen vandoor en kwam solo als eerste over de finish. Manuel Belletti (Wilier Triestina) won de sprint van de achtervolgers, voor Francesco Gavazzi (Androni Giocattoli-Sidermec).

Het eerste gedeelte van de opening van het Italiaanse wielerseizoen werd gekleurd door een vlucht van vijf renners. De Italianen Andrea Cacciotti (Unieuro), Enrico Salvador (Tirol Cycling Team), Davide Pacchiardo (GM Europa Ovini) en Niccolò Salvietti (Sangemini – MG.Kvis) en de Oostenrijker Daniel Lehner (Felbermayr-Simplon Wels) reden een maximale voorsprong van meer dan acht minuten bij elkaar, maar zouden het niet tot het einde volhouden.

Nadat de vluchters werden ingerekend, ging Ulissi er op iets meer dan 10 kilometer van het einde kort voor de top van de beklimming van de Torre Segalari alleen vandoor. Hij werd niet meer ingehaald, waardoor de Toscaan in Donoratico zijn eerste overwinning van het seizoen mocht vieren. Marco eindigde 77ste.

 

20/01/2017. Marco rijdt dit jaar 2017 voor het team UAE Abu Dhabi.

Opvolger Lampre Merida team. Hij dankt team Wanty- Gobert voor het vertrouwen de laatste 2 jaar.

We wensen hem veel sportief succes toe.

Copyright © Noel Declerck Harelbeke