Bestuur

   MARCO MARCATO FANCLUB

                   Lokaal : Cafe "De Smisse", Luingnestaat 2, 8511 Aalbeke (056/414306)

Deleu Marleen

Voorzitster


Marleen is de bezielster van de fanclub,die alle leden goed ter woord en ter hulp staat bij organisatie's. Zij kan de perfecte reisuitstappen bijzonder regelen met altijd goede hotels dicht bij de wedstrijden, zodat we Marco van heel dicht kunnen volgen.

Verfaillie Noëlla

Peningmeester


Bij Noëlla staat je beter goed, want zij beheert de kas van de fanclub. Alle uitgaven worden grondig berekend, maar onder de leden wordt er wel eens een extraatje uitgedeeld. Zij is iemand die er heel graag bij is op de jaarlijkse uitstappen en feesten van Marco.

Ghekiere Julien

Ondervoorzitter


Onze goedlachtse ondervoorzitter bekijkt alles op de achtergrond met een gecontroleerd oog. Hij is de grote pleziermaker op de uitstappen en geniet van alles wat er te beleven valt. Hij houdt alle resultaten van Marco in het motje.

Soens Jocelyne

Secretaris


Een vrouwelijke secretaris vind je niet veel in een renners fanclub, Maar bij Marco's fanclub hebben ze wel de goeie gevonden. De echtegenote van ondervoorzitter Julien Ghekiere berekent alle onkosten en uitgaven van de club.

Prunella

Lokaalhoudster


Noëlla ook Prunella genoemt is sedert 1 juli 2017 de nieuwe lokaalhoudster van de Marcato Club. Je kan er terecht voor een lekker Jupilerke, een babbeltje en een lotto formulier invullen. Ook lokaal van Bjarne Vanderbeken.

Heb je voorstellen, vragen of reacties naar de club toe, vul dan het contactformulier in, hieronder geplaatst.

Het bestuur staat altijd open voor suggesties of ideeën.

 
 
 

  Copyright © Noel Declerck Harelbeke